top of page

Hoe boekt u een reis met mij.

Stap 1

Stuur een aanvraag voor samenwerking via WhatsApp of e-mail

Ik antwoord zo snel mogelijk, meestal binnen twee dagen, en we maken een telefonische afspraak zodat ik een duidelijk beeld krijg van uw wensen en interesses.

Stap 2

We hebben telefonisch contact

Tijdens dit telefoongesprek geeft u mij de volgende informatie door: de gewenste reisdata, de samenstelling van uw groep, interesses en verwachtingen van de reis. Deze eerste kennismaking zal me helpen een goed begrip te krijgen van uw wensen en mogelijkheden.

Stap 3

Ik doe u een voorstel

Stap 4

Ik stuur u een eerste opzet van uw reisprogramma, nog schetsmatig van opzet, inclusief een eerste kostenraming.

We bespreken het voorgestelde reisprogramma

Tijdens dit telefoongesprek kunnen we ingaan op verdere details zoals uw wensen voor vervoer en de begeleiding van uw reis. Uiteraard kan dit op maat gemaakt worden met een combinatie van begeleide en zelfstandige reisdagen, met of zonder huurauto.

Stap 5

Ik stuur een gedetailleerd reis plan

U ontvangt van mij een uitgebreid en speciaal voor u samengesteld reisschema, van dag tot dag. Dit is inclusief alle overnachtingsmogelijkheden, of het nu gaat om hotels of andere opties zoals Airbnb. Ik vraag hiervoor 10% aanbetaling van de totale reissom.

Stap 6

We plannen een gezamenlijk gesprek met alle reizigers

We controleren of de route geschikt is en of alles duidelijk is. Desgewenst kan het een en ander nog worden aangepast. Zodra we het eens zijn over het programma, heb ik een extra aanbetaling van 20% nodig om reserveringen te maken en toegangskaarten veilig te stellen. Het resterende saldo kan worden betaald ofwel voorafgaand aan de reis of op de eerste dag van de tour.

bottom of page